02 February 2009

CUTI GANTI HARI WILAYAH

Yahoo sesiapa yang keje kat Wilayah Kuala Lumpur, Putrajaya, Labuan mesti syok dapat cuti kann... Akak cuti juga uols...tapi akak tak leh anta anak akak kat Babysitter sebab babysitter cuti 3 hari sampai hari Rabu.. kalau tidak sure panjang langkah akak kan... Sib baik hari ini Alli tak meragam.. tapi rumah jangan cakaplah..tonggang langgang..so no cuti for me...

Addy lak pagi2 dah keluar gi kerja..dia kan keje kat Cyberjaya..walaupun sebelah Putrajaya jer tapi dia still kat area selangor...Nak tunggu dia balik keje kul 2.30 pm..Yes uols dia keje everyday sampai kul 2.30 ptg jer...pastu akak nak serah tugas jaga Alli kat dia...heheheheh...

Selamat Hari Wilayah.....

No comments: