05 February 2009

FATHER N SON

Amboi-amboi..seronok sangat lah depa dua beranak nih... kalau Akak nih Alli and Papa dah tak buat geng pun...Buat apa-apa pun berdua.. tapi kalau akak guna kuasa Lara Croft Akak nih.....dua-dua kecut perut..Akak nih kan ala2 garang...

Dah puas bergasak bercekau baru sedar kuku Alli dah panjang..rasanyer baru potong tapi dah panjang balik.. Papa dah kena cekau terus dia amik cliper nak potong kuku Alli.. maybe Alli pun tak tahan sebab cekau diri sendiri kannn...

Sibuk nak bergurau...kalau kiter ganas sikit ngan Alli, mulalah Alli buat muka kesian nangis....so asyik Alli jer nak menang

Dengan rela hati Alli hulur tangan dia nak potong kuku..memang dia biasa potong kuku ngan Papa dia... kalau nampak Papa dia amik nail cliper terus dia hulu jari...pandai kannn.. ikut perangai Mama..lepas nih mama nak hulur jari Mama kat Papa lak boleh tak?...

dah potong kuku jari tangan ...jari kaki lak... sib baik mood Alli kali nik okey..siap baring lagi dia...

Kan Akak cakap..siap meleleh air liur tu...rilek jer orang ketip kuku kaki dia tu...ada harapan bawak gi manicure and padicure nih....

Pastu dia amik giliran nak potong kuku Papa dia...konon macam pandai...tapi tak tahu apa yang dia ketip....

Pastu dia meragam nak main apa ntah..Akak terus buat susu dan suruh Papa tidor kan dia..dah pukul 9.3o malam dah..ngantuk kot...Pastu Papa tak keluar2 bilik...Akak tgk dia sama membongkang ngan Alli....awalnyer masuk tidor..pastu esok pagi kalau bangun tidor pandai lak suruh Akak bangun dulu.....cisss....

No comments: