15 February 2009

HAPPY VALENTINE'S DAY...

Kaedah nyer ada Puan Seri Farah Eileen dan bising akak tak hupdate blog...weh kalau nak baca cerita non stop beli buku cerita banyak2 yek..al maklumlah akak nih kan carier woman.. balik umah nak layan ragam anak akak yang super duper active nih.... asyik nak berdukung jer..sikit2 nak nangis...


ni haaa Alli tengah get ready nak berjalan


Pastu dah siap pandang sipi jer kat akak... yer lahh kenapa stop kat sini..nak pegi mana yek

Ni lah rupa air kedondong yang akak citer tu...ada satu biji asam masin kat dalam cawan tu..memang sedap....kalau akak ngan wanie dulu siap tapau 5 bungkus nak bagi kawan2 kat opis rasa... akak tahu..akak ngan wanie memang baeeeeeekkk....

apa uols buat pada VD yek.... akak tahu..ramai kata tak sambut tapi dalam hati teringin gak nak present kan...busuk2 pun gi makan2..i loveeeee food... kebetulan 14 feb jatuh pada hari sabtu..akak suker tau..sebab hari cuti...Addy pun cutiii..Alli lagi lah cutiii ....

Tiba2 addy tanya akak nak pegi mana hari nih..akak tak ada idea..akak tak mo shopping sebab duit dah banyak abis..lagi pun hari nih shopping compledx mesti ramai orang..maleh leee... Addy tetiba nak minum air kendondong...so akak ajak dia pergi ke damansara..restaurant Thai Base..air kedondong dia memang superb...bayangkan 1 cawan air dia bersamaam 10 biji buah kendondong di blender..memang best..akak tau lah sebab akak ngan Wanie siap kira lagi berapa biji buah tu dia blender masa akak order tapau ngan wanie hari tu..opis hour lagi sanggup pegi ke damansara..opssss....tapi akak ngan Wanie gi masa lunch hr sajer...


Apa2 pun akak nak tanya sikit laa... pernah tak uolss masa VD dari pagi sampai petang busy mengemas rumah..buat laundry dan layan Ugly Betty marathon.opsssss. huhuhu akak kenal orang tu uols.. bujang lagi..nampak sangat tak der life kan... kalau akak laaa.. akak pegi tgk wayang ngan kengkawan bujang..or keluar makan.....paling tidak pegi karaoke...

Yang lagi sorang tu lak akak kenal sanggup keluar gi alamanda jenjalan bawak ADIK uolsss... pastu siap sesat bagai sampai Shah Alam... pastu adik dia sekarang nih tgh tanam anggur...so ikut jer lah akak dia....nak tunjuk jalan pun tatau..lainlah kalau jalan straight macam kat melbourne tu.....



Ni lah rupa adik akak dan pupu poyang dia yang sambut VD macam orang tak der boyfriend..kata ramai tapi naper la...buat laundry..kemas rumah..pastu tak cukup tu jer...siap malam2 gi makan kat warung...org lain candle light dinner..Psssttt..akak dapat tahu malam tu depa gi makan ngan abang KANDUNG cousin akak tu...isk..iskkk kesian......

3 comments:

yantysamsul said...

Ehem...tak pandang kiri kanan sungguh bile bercerita ek....huhuhuh

SUZAINI SUPIAN said...

huhu...like we said earlier...kt mmg sj je takmo kuar la...rmi je org len ajak...tp tu la...mmg sj je nak spend time ngan pupu poyang...huhu

Norwanie said...

wah wah wah....sedapnyer makan. jeles ni. air kedondong yang first class punya...pure...slurp.

wanie dah agak....mesti kak yus nak kata yanty...ekekkekekek

yanty...dia eksyen....husband dia bwk gi thai base...