06 February 2009

MONTHLY DEPARTMENT STAFF MEETING

Hari nih rasa macam ada sindrom M nak pegi keje..tapi sebab hari nih dah schedule nak buat staff meeting terpaksalah gigih tu bangun gak pegi keje....Addy lak sedap jer tido berkepit ngan Alli ..Akak malam tadi tidor lambat tau..pukul 4 baru tido..ralit layan TV pastu layan blogging matter and update MP3 /MP4 akak dan Boss akak nyer..Whattt? Rajin akak setting dia punya yek..bodek uolsss...tak der maknanyer..huhuhu


Meeting ker pesta makan nih.. M&AM kat opis akak.. muka bosan jer... nampak lak akak snap gambar depa yek... lain kali kena belajar teknik jadi spy nih...supaya orang tak nampak...


Boss akak sibuk bercakap macam-macam perkara....dari issue staff sampai leh issue projek...akak mula2 jer amik minutes.. pastu ntah ke mana..Ngantuk uols.... sib baik hari nih hari Jumaat Rehat lama sikit... so akak dah booking bilik "Saifer" heheh (bilik drawing) tu akak punya..akak nak tidor baekk nyer.....

Kalau uols perasan cuba tgk kat sebelah bos akak dia buat apa...hehehehhe


Kalau tak nampak gak meh akak tunjuk...dia tidor uolssss...berani mati dia.. heheheh... actually akak pun dah juling mata nak tahan ngantuk...teringat masa kat sekolah menegah dulu kalau murid duk depan tu Cikgu tak perasan dia tidor coz asyik pandang belakang...yang kat depan tu tunduk ingat tulis nota.. tapi membuta...akak pun ada terlibat dalam kes nih....lain kali akak nak duduk kat tempat kawan akak nih lah...baik nyer spot..

Jangan marah yek...

1 comment:

Norwanie said...

Kam tidur kak yus...terer betul dia tu dah ler duduk sbelah boss...isk isk isk