18 March 2009

BOWLING

Kaedahnya Bank Rakyat nak challenge we all main bowling..dorang tak tahu we all ni memang terror main guna kaki jer...so alang2 bosok nak main so we all practise kat alamanda..gigih nih semua tunjuk keterroran masing2 shoot ke logkang..hahaaa.. baru ko tahu main bowling nih camnor....
Akak sebagai manager pasukan duduk kat tepi jer uols...posing ala2 manja gituew sambil makan nasi goreng nanas dan air milo...berlatih bersungguh-sungguh yek....

So hari yang di tunggu2 pun tiba..berbekalkan dengan latihan yang tak sebeberapa ituew..we all gagah melangkah ke IOI mall bowling ...opis akak hantar 6 team... of course lah salah satu team tu memang team power opis akak... Bank rakyat jamu akak KFC tau uols...kelass kan.. sebelum game dema bagi makan cukup2 supaya we all semput... Kat atas ni gambar akak siti mariam kita..tapi jangan panggil Kak Yam yek dia marahhh..kena panggil Akak Ogy katernyer...Sebelah akak ogy kiter lak Amelia..dia nih terror gak main bowling

Ni pulak antara aksi yang tak berapa professional dari salah satu Team opis akak

Haaa yang nih Team akak... ntah naper asyik tuju longkang jer..mu kenapa be? tahulah hari ni last kerja kat BLT...Mu nak sabotaj tema akak yek....

Comelkan kasut-kasut dema..kalau akak main akak kena pakai kasut kanak2 uols..sebab kasut akak saiz 4..kan akak ala2 gadis genit gituew....

Edan ngan kenkawan yang dapat nombor Last masa second round...masa first round team akak dapat nombor last. kelas kan we alll...pulun nombor kat belakang jer...

Ini adalah barisan team akak yang tak hebat langsung...matilah akak lepas nih ..... akak makan dulu dik non...

Official akak nyer photographer...akak kan kemana2 bawak phographer.... akak kan artis

Akak tahu percubaan edan nak amik gambar akak...ko ingat akak tahut ngan uols punya D80..akak lagi kelas tau pakai henpon jer... Siti Hajar lak wakil pompuan Team akak..terror ke dia main... uols pernah tgk bola bowling abis bateri tak?... macam tu lah dia baling bola tu ... sampai jer kat pin rasa macam nak semput jer.... Hajar jangan marah yek...tahun depan practise dan makan makjun yerk,,,, biar baling bola tu ada tenaga...

4 comments:

Norwanie said...

bestnye.....menang ker tak?

jAjArAzAk said...

hahahha....hbis bateri???? 2nd round dpt gak kalahkan kak yam....rekod tuh beb!

edan said...

hampeh je.. tetiba gambar ku masuk sini....

takleh tido aaa.....

rinee said...

aku pun masuk skali dan.. siap ckp 'x brapa pro' lak tu.. ceshhh.. ape nak buat, mak ayam kan.. kene la respek sket huhu..