29 March 2009

COUSIN AKAK DAH DAPAT 1st BABY

Akak nak upload gambar.. takder lagi..Hari ini cousin akak selamat bersalin kat Hospital Temerloh pada pukul 12.3o pagi Ahad...Dah sakit dan masuk wad sejak hari Jumaat..sampai doktor nak scissor dah..sib baik last minutes check dah boleh bersalin normal....

Dapat baby girl...berat 3.8kg...so sekarang akak masih tunggu kat rumah mak teh akak kat mentakab...katanyer dah boleh disscharge hari ini...tak sabar nak tgk baby...tapi akak dengar husband dia kata dah serik nak beranak dah masa meneran tadi..kot2 tahun depan keluar lagi sorang..kui..kui..kui..jap lagi upload gambar yek


***Update dari rumah.....

Muka copy paste bapak dia laaaa.... muka cek mek kelantan....dah ayah dia orang pasir mas. Nama dia Nor Alisya Umairah...panjaaaaaaaang yer nama..nanti orang lain dah jawab periksa soalan no 2 dia baru abis tulis nama dia.. kan..kan..kan..

Baby cot cum cradle akak ngan Wan Chu dia beli ..tgk2 kat mentakab dah ada baby cot besar warna pink.... Akak bagi barang Alli yang tak guna dah as bouncer..baju baby..mitten and sock...Alli bukan boleh pakai dah.... kalau dapat baby lagi akak beli baru yer Addy...

Lepas menyusu lena dia tidur...putih merah kulit dia..geram tgk pipi dia....tembam macam dah lama lahir..padahal baru beberapa jam lahir.... mata dia pandai tgk orang....

Siap pandai senyum tau..apa lah dia mimpi yek.... mesti suka tgk aunty dia yang cun melecun nih..huhuhuhu..

No comments: