26 March 2009

FAREWELL HAZLYSHAM

Tu diahhhh...rama yang berlumba-lumba nak tinggalkan opis nih yek..kali nih Sham lak..sebab dia dah dapat keje gomen..kan Tuan Pengarah..pasni dia kerja JKR janganlah lupa kan akak yang cun melecun nih...dah kurang sorang geng bilik drawing.... So Farewell kali nih buat kat Johnny Alamnda..sebenarnya akak dah pening nak pilih tempat makan2 kat area opis nih..kat sini dah limited choice...

Lias ngan Hajar bergabung tenaga tolong rebus jer... akak feeling2 tak sihat hari nih...akak tolong makan jer kannn...

Kan pucat giler muka akak..ngan takde makeup..pastu rasa macam nak tidor jer.. sebelah akak nih kekasih golap Sham..pasni kiter gi karaoke tak de geng duet lelaki lah kannn.. Fahmi kat tepi Hanita tu kekasih yang memang golap si Hajar..opssss larikkkkk

Orang yang dirai meninggalkan opis nih..pakai baju purple..yang baju pink tu sengih sangat sebab Haji dah kurang orang..Kapten memang tau..taulah team dia ngam-ngam jer....

Kamal tak dapat hadir sebab masa nih kul 6.00 petang masih stuck kat hiway tanjung malim..jem katernyer...dia ada meeting kat bidor... Boss akak pun sama ada meeting kat bidor...

Masa untuk serbu makan...kaut apa tu Kapten..takder nyer order udang banyak2

3 comments:

Norwanie said...

farewell tempat yang sama...:) go la sham...tuan pengarah.

jAjArAzAk said...

weiiii..bler plak die jd kekasih golap sy???? xnakkk!

shambaik said...

tq fren.. i ll remember till i die all ur jasa baik..haja..kot tanak jadi kaseh gelap dia..meh la jadi kasih terang i..abey kamal tok seh lah...jahak dio tuh..