26 March 2009

FAREWELL YM RAJA

Nampaknyer bertambah lagi lah kereta peliharaan akak nih.. sekarang dan ada kereta waja.. opis akak nih.AM dan PM dapat kereta Waja Pree..bawak balik umah.. kalau SM dan keatas baru dapat Rexton Pree gak.. best kannn...tapi kalau uols berhenti dan tak mo dah sambung kontrak kerja kenalah pulang kan balik kannn...
Akak parking kat depan opis sama deret ngan Tenggiling akak yang warna hitam tu...warna putih still tak repair lagi tingkap belakang...Eitaaaa segeraaaa buat tau

Raja masuk jer kerja dari bercuti seminggu terus dia dapat surat renew kontrak..opis akak nih kontrak dua tahun sekali tau uols...tapi dia tak mo seba ada lah ..tak boleh reveal kat sini...nanti akak rajin akak masuk dalam entry rahsia akak yek...

Pastu yang keliling Raja (yang duduk) sibuk nak baca kontrak renew orang..yer lah feeling2 nak renew kontrak lagi tahu nih kan..tahu nih ramai yang dah que nak renew kontrak... Kamal , Kapten, Hazlysham dan kamsani....(kiri ke kanan berdiri) busy body tol lah dema nih kan...

Tengok abih kosong semua tempat duduk..akak amik kerusi dema kang... nampak kepala lias tgh busy buat hal sendiri..dia nih memang tau...tapi telinga dia mencapang dengar conversation orang nih...pastu nampak lah telinga dia gerak2 macam rabbit

Izma masih tekun menjaga tempat duduk dia..akak lak biasalah jadi reporter..huhuhuh

2 comments:

Norwanie said...

Kak Yus...maner private posting... I want to know...

Biler cik raja last day...byk nyer yg blah. en raja kerja maner lepas ni?

zuan raz said...

cik raje dah blah ke?.... dah makin kosong pcd1...

pvt posting? nak tau gakkk.... hehehe....