18 March 2009

GENTING HIGHLAND

Kannnn...akak takut uols nak jenguk blog sendiri...dah macam ada penunggu. uols jadi penunggu blog akak kan...jangan tipu akak dapat detect tau..uols tau tak akak selalu tersedak minum air.. orang tua2 kata ada orang mengata...akak nak bagi alasan akak lupa passwaord blog akak leh?..

Hari sabtu lepas akak pergi genting highland.. akak naik genting highland pukul 7.30 malam... bawak juga baju spare mana lah tau ada bilik kosong...sebab apa uols? tu ha abg addy tu nak dinner kat mamak yang sejuk...maklumlah mamak kat kl nih restorant panas.
Haaa..amik ko..berkabus bagai..sampai Alli mengeletar..akak lak pakai seluar steng ngan baju t shirt lengan pendek...bawak kete naik ke genting pun boleh nampak cuma lima meter jer..dok sebab kabus tu laaaa.. ramai nyer umat manusia...akak terasa macam kat Hong Kong...

Cuma leh jalan kat indoor theme park je... kat luar sejuk sangat..Alli punya lah aktif..tak mo dukung asyik nak berjalan jer.... susah nak kejar...satu tahun 3 bulan cuma 79cm jer

Masuk kedai kasut vincci main cak2 ngan kiter lak dalam cermin tu....

3 of us

dah masa nak turun coz tak ada bilik..semua full house....yang ada bilik suitte yang harga 1000 lebih...tak mo lah..baik akak gi belanja duit tu makan2...turun ke KL dalam sejam jer.....kul 12.00 malam baru balik umah........minggu depan akak update lagi yek...larikkkkkkk

1 comment:

Norwanie said...

ishk ishk ishk...ali ni asyik berjalan jer. bestnyer. ali nak tambah kan koleksi kasut mama ker?