04 March 2009

HANYA DI JUSCO AU2

Kelas kan uols.... terkejut akak.. kat depan Jusco AU2 to ada water fountain ..pastu akak tgk ada sorang budak siap berbaju lengkap main water fountain tu..wah...mak dia tak marah ker..kecik2 dulu akak teringinnak buat cam nih tapi mak akak marah..nanti dia tinggalkan akak kat water fountain tu cam mana akak nak balik kan...

Tapi budak nih mak dia bagi green light uols....akak suker tau..akak rasa nak main sama tapi Addy dah siap jegil mata kat akak....Isk..kecik2 tak leh main..dah besar pun tak leh jugak ker...dia kata nanti dia tinggal kan akak kat sini...cissss
seronok kan dia main air...abih lenjun semua baju dia....

pastu akak tengok akak dia lak join...actually ramai gak budak lain yang jeles...akak pun nak join tapi Addy tak bagi.... mak ngan ayah dia duduk tepi tu makan aiskrim..wah sporting tul lahhh

Kan budak lain dah jeles..semua nak main sama... tapi setakat main julur tangan lee.. mak dia tak sporting cam addy..... Pastu tak lama pastu akak tengok ada dua orang budak datang siap pakai baju swimsuit nak main kat sini....akak nak pitam uols...they all ingat nih sunway lagoon ker....tak jadilah akak nak join nanti crowded lak....

akak balik dulu laaa...malam nanti akak datang main sengsorang..huhuhuhuhuhu

No comments: