04 March 2009

KASUT BARU

Akak suka kalau pegi KLCC..kat sini banyak kasut cantik2....perangai akak nih jarang nak suka ngan sesuatu kasut atau baju tu...kalau dah berkenan akak lebih suka beli fesyen yang sama..corak yang sama tapi kaler lain2..boley?....heheheh

Tapi kali ni bayak lak kasut yang akak berkenan... uols tgk lah... cantik tak..cantikkaaaannn..macam paria...heheheh
Kaler gold..wadges..so akak boleh lah berlari2 ala-ala kat run away ..sebab guarantee tak tergelencir...tapi kalau terpelocok akak tak jamin

Kaler silver..akhirnya handbag Enzo akak dah boleh pakai sebab akak dah beli kasut kaler silver.. yang nih tinggi dia 4 inchi saja ..tak tinggi sangat...

Yang nih pulak kaler hijau...so banyak akak nyer baju kaler hijau leh la pakai ngan kasut nih..tapi akak tak ada handbag kaler hijau..isk..kena beli nih...tinggi dia 5 inch...akak cuma bayar RM100 jer kat Addy ...yang lain dia bayar...larikkkkkk...belanja yek....

1 comment:

Norwanie said...

betulkan wanie kata...abg adi tu kaya. ekekekek ....dan dia syg isteri dia yang hu ha hu tu....