05 March 2009

LOST AND FOUND

Apa kes yek? ni kisah sorang kawan akak..boleh kata ex-opis mate akak masa kat legal firm... masa tu dia single trang tang-tang...nak di jadikan cerita sedang sibuk akak memunggah baju yang nak dibeli kat Jusco Au2..ala jusco yang baru bukak tu...baju dia banyak yang cantik2 tau..sebenarnya akak dah pergi ke jusco wangsa maju tapi tak dapat yang akak berkenan..tetiba kat AU2 nih berlambak yang akak minat... en apa citer akak nyer shopping kan...

Tiba2 tepon akak bunyik..Addy call kata dia jumpa kawan ex-opis mate akak..so akak tak tahu yang mana satu..pastu akak nampak lah kawan akak...dengan stroller baby..Eh dah ada anak yek... fuh lama betul akak tak jumpa dia ..sampai dah ada sorang anak...masa akak berenti dulu dia single...dia nih memang budak baik..kalau nak buat menantu memang bagus..
Dah empat bulan anak dia..nama anak dia Arif kot..rasa-rasa macam tu lah..comel kan..senyap jer dalam stroller tu..

Ha ini lah new daddy..nama dia Adli.... dia kata kawan akak Intan Juwana pun sekarang dalam pantang...sungguh lama akak tak jumpa and call meraka kan... at least akak dapat tgk anak dia walaupun kat Jusco kan....

No comments: