03 March 2009

LUNCH AT MAMAK

Akak memang jarang sangat makan tgh hari.... tapi hari nih terkecuali sebab Wanie ada meeting kat site..dari opis baru dia terus dia nak makan tgh hari kat sini..rindu kat mamak kot.... So hari nih sambung meja makan ramai2..tak ada plan pun nak sambung sampai panjang meja tapi uols tahu lah kan...mesti ada yang join makan so tak muat kena lah buat meja macamnih...nak-nak kalau edan ada..sure satu meja dia konker...

Edan yang besar sekali tgh compare sudu yang dia dapat..kenapa sudu dia kecik..tapi padahal badan dia besar so kalau dia pegang nampak lah sudu tu kecik... Faizul pun tgh tgk sudu dia gak....

Wanie pun tak puas hati ngan sudu dia..apa lah dema nih ..makan jer lah kannn...

Lias lak suka makan asap jer..kalau tak makan seminggu pun tak per..janji asap ada...

Amy tak kisah...Amy makan dulu naaaa....

suka tau sambil makan sambil buat lawak...orang tak leh nak makan tau..Wanie sampai luas mulut gelak...

No comments: