03 March 2009

MARI KITA BERKARAOKE

Uols kan tahu akak memang nak jadi penyanyi..tapi ada ker orang nak bayar akak nyanyi atas stage..nak tak nak..at least sebulan sekali we all keluar duit sendiri supaya orang dengar kite nyanyi....kaedahnya penyanyi kena bayar kalau nak nyanyi.....dengan harapan kat luar bilik karaoke tu ada lah orang dari syarikat rakaman nak jadikan we all ni recording artis kann.....mrasa kan uols.........lantak lah janji heppi...

Backup singer akak..opsss... anak dara opis mate akak....we all memang kaki rampas mic...heheheheh

alamak..Hajar lupa lirik or lirik tu asyik ulang-ulang dari mula sampai abis.....EIta lak tersenyum riang..feeling lepas nih aku nak bergelek dangdut....

Kan akak dah cakap..feeling abis..... tema karaoke kali nih...lagu yang tak pernah nyanyi lagi.... akak sampai boleh nyanyi lagu yang senikata dia ada macam nih lebih kurang bunyinya..."kau janjikan pada ku...sepatu kulit rusa"....hahahahaha tergelak besar akak nyanyi lagu hetty koes endang..tajuk dia Dingin uols..berterabur akak nyanyi..hahahah

No comments: