05 March 2009

THAIBASE LAGI

Kali ni bukan akak yang nak pegi sana tau...addy yang nak minum air jus kendondong..dah ketagih lah tu... tu laa dari dulu akak ajak pegi tak mo..sekarang hujung minggu kat sana lah dia nak tuju....

Kami makan berdua jer tapi order tak hingat..sampai waitress tu kata dah banyak dah ni kak...sebab portion dia besar... walaupun tuk dua orang...hehehhe akak lapar uolss..tak breakfast pukul 12.00 tgh ..terus makan lunch laaa...
Harga dia tak mahal kann..sesuai dengan portion food dan masakan dia pun best...akak order sotong kum po, lemon chicken, kangkung belacan dan fries tuk Alli...

Alli happy berjalan tengok fish kat dalam kedai.. we all amik seat kat balcony sebab Addy nak berasap....

Sotong kum po

Lemon Chicken

tu dia uolsss..3 gelas jus kendondong.... Alli akak order air soya bean....Jemput makan uols...

1 comment:

Norwanie said...

jeles jeles....nak jugak makan thai base....