04 March 2009

MAC BLUSHER

Wanie ingattak hari tu kita ada beli MAC limited edition blusher kat Bukit Bintang.. tapi tak ada jual dah..dah kata limited kann.. Yang akak beli dulu dah kena kidnap ngan adik akak yang nak jelita sentiasa...walaupun..... sendiri mau ingatlahhh

Sekarang nih dia punya stock dah abis..pastu nak suruk akak beli lagi...weh akak pegi KLCC memang nak cari blusher ko kannn..memang akak tak busy asyik nak cari bahan nak jelita kan ko... banyak CANTIKKK..

So kesian kat dia yang ala2 tak reti nak buat pilihan..akak ada tgk kat MAC... rasa2 kaler nih okey..ada juga shimmering nyer...tengoklah yek wahai adik ku...
warna kat dalam gambar tak nampak macam cantik..tapi kalau test centik...walaupun kat muka yang umpama permukaan bulan..larikkkkkk....

Akak MMS gambar kod kaler dia tapi dia nyer henpon ala2 boleh wat masuk muzium so tak clear.. kan akak nyer HP 8.1 megapixel uols..... so gambar dia terbalik sendiri mau teleng itu kepala yek.... daaaaa

1 comment:

Norwanie said...

ok kot kak yus...tapi tu colour yg natural ler...nak beli utk yanty ker? kak yus mmg suka yg mcm tu kan