17 April 2009

REDANG ISLAND-PT 1

Masa akak sampai kat Jetty Merang.. semua anak2 hayam akak dan lepak kat kedai kopi..sarapan katayer.. takut nau akak lambat sampai terlepas boat.. kalau kaka terlepas boat akak boleh berenang lah.. kan akak ala2 duyung ...Opss ramping gituew
Anak2 hayam akak tak lama lagi jadi anak2 ikan...sian dema tidur kat tepi tangga malam tadi..tu lah sampai awal sangat tu yang kena tunggu boat bertolak pukul 10.00 dari jetty merang

Masa nak tunggu boat sampai semua lepak kat sini ala2 sessi bergambar.. pastu ada yang macam separuh lalok..yer lah semalam drive kereta dari KL dalam kul 1
Pemandangan Kat Jetty Merang.. tak ada apa2 pun just banyak boat nelayan dan banyak boat2 reosrt nak ke pulau redang...

Setelah memastikan ke empat 2 kereta dah siap parking elok2 kunci baik2 dan bagi no phone dan nama resort.. so kalau ada apa2 boleh depa call inform kan.. parking kat sini RM10 satu malam coz ada covered parking.. teduh sikit kereta

Anak2 hayam dan mak hayam berposing kat Jetty.. Faizul lak nak meastikan anak2 hayam akak tak terjun ke laut..

Masa dalam Boat.. Rini dan Ori.. depa ni segar bugar lagi sebab all the way ke sini mengeruh jer.. Opss

Cik Eita dan Cik Hajar kita pun sama.. semua perempuan jadi passenger jer.. so driver lah yang penat.. drive sengsorang sambil dengar dengkuran depa nih...

Alli yang jadi passanger pun tidor gak atas boat.. mungkin sebab semalam dia tidur lambat .. pastu bangun pagi awal sangat...

Masa sampai kat Pulau Redang... Alli tertidur sampai lenguh akak dukung.. Semua muka ala2 penat...

Volks... ko minat kat Lias kan.. nah gambar dia.. body dia tak pakai baju perg..meleleh.....heheheh ampun lias.. jangan marah aku.. nanti aku belanja ko makan kat mamak yek...

No comments: