11 April 2009

YANG MANA SATU YEK?

Kisahnya akak nak citer yang mana satu yek...dua2 akak excited....apa tak nya..uols tak makan hati ke tengok gambar kat bawah nih.... Anak Pak Zain tu....siap bukak butang baju sampai dada....... adakah akak sedang bercanda dengan Anuar Zain di bilik persalinan atau dia tengah pujuk akak masuk direct selling...hehehehhe
atau akak nak citer pasal beg camping yang gedabak nih....sebab apa akak packing beg besar nih ... lari dari rumah ker...anuar zain ajak akak kawin lari ker....?

Akak tak kawin lari ngan Anuar Zain lah sebab akak tenung lama2 anak pak zain tu akak rasa Addy lagi hensem... Addy lagi charming gituew...baru sekarang akak sedar bahawa kalau Addy tu artis pun ramai gak yang peluk cium dia... bukan bodek tau darling... so akak ke mana yek?

Hint dia akak bagi..arah pantai timur... korang tgk lah signboard yang besar dulu yek..Owh BTW kepada kawan opis akak...... perasan tak kereta saper kat depan kereta akak nih... huhuhu..buat apa dia ker sana... Weh dia orang Pantai Timur laaa..balik kampung laaa.... dia tak ada kene mengena dalam plan akak nih...beg besar tu akak punya sorang ngan Addy ngan Alli sekali...

So nanti akak decide nak citer mana satu dulu yek... sabar yek kengkawan.. jangan risau Anuar Zain tu akak bagi kat adik akak jer laaa..... akak tak tamak....kongsi yek anuar zain tu ramai-ramai....heheheheheh

3 comments:

yantysamsul said...

perlu ke letak gmbr akak ngn anuar zain? perlu ke???? uwaaaa....

SUZAINI SUPIAN said...

huhu...yer...perlu ke...perlu ke...ish2...jelesnye...

edan said...

cis... opis bayar ko pergi tengok secretary week buleh le... teheheheh...

aku yang tak boleh tido...