30 May 2009

AKAK DAPAT AIRCOND

Masa uols baca entry nih maybe ada technician tengah dok pasang aircond kat umah akak.. akak bagi alasan Alli tak tahan panas..berjaya jugak..lain kali kalau nak apa2 dari Mr Addy cakap jer Alli yang nak mesti dapat nyer....semalam Addy dah bayar full kat kedai letrik kat Ampang lepas akak makan kat KRB Restaurant tu...

Addy lepas nih Alli nak rumah baru leh?...heheh ala..boleh lah..Mama dah tengok rumah tu...boleh lah Alli yang nak jugak...Akak nak tengok berjaya tak akak dapat rumah tu..heheheh..

3 comments:

Anonymous said...

lepas niiiih......kalau ke KL tak yah nak check-in hotel.....lepak kat umah ko jeeeer lah

Anonymous said...

.....aku luper pw aku lah....KIM

Yus said...

Kim..silalah..tapi bilik lain tak pasang ekon lagi...kalau nak ekon jugak hotel kat belakang umah aku nih ada...murah jer...