07 May 2009

EARTH HOUR

Wehhhh opis akak ada earth hour laaaa... kalau korang pegi opis akak pukul 1.00pm sampai kul 2.oopm sure macam opis orang tak bayar letrik....kah..kah...kah...setakat lampu tu berapa sen sangat boleh save...lain lah tutup ekon sekali....

Meh lah datang opis akak during lunch hour...we all ada earth hour... boleh makan dalam gelap... tapi naper akak macam terperasan opis akak cut cost buat air nescafe susu macam tak mo letak susu jer... ciput sangat.... kalau nak jimat lagi akak suggest suruh order air masing2 kat mamak....

Opss tak leh cakap lelebih..ada yang memerhati...... yes...awak laaa....

P/S: akak rasa rumah akak bahang sangat... ke haba dari badan akak yang HOT tahap gaban....

P/S: 5.30pm balik laaa..takyah duduk kat opis dah..moh kiter reramai lepak kat tempat lain kalau tak mo balik umah..

2 comments:

edan rashid said...

ikut cam kitorang kat tingkat 3... ngan lampu & kipas dalam toilet pun tutup... hahahaha... aircond pun tutup gak... aku larik bilik serverlah...

Yus said...

ko ada bilik server..aku ada bilik saifer.. panas gila..kat mana bilik saifer?..rahsia....