13 May 2009

FIRST COO AND CFO MEETING-WITH STAFF

Tak pernah2 we all ada meeting ramai2 nih sampai tak der kerusi.. kan sekarang nih opis akak dah ada COO and CFO baru.. so ni nilah first time we all berkumpul secara tergempar.. teringat masa sekolah masa nak buat spot check hari tu.. perasaan dia macam ni lah

Apa lah yang dia hendak yek...

Semua dah pakat berkumpul tak kira pangkat besar ke pangkat kecik..sama rata berdiri walaupun ada yang tak cukup tinggi..pandai lak dia bagi section kiri perempuan dan kanan lelaki..

Semua menunggu CFO dan COO masuk..akak berdiri kat belakang COO spot paling best...

Section perempuan tekun berdiri.. macam nak nyayi lagu negaraku

ni haa Opis mate depatrment akak, Hajar n Eita..kalau nampak camera mesti nak posing.. tak leh nak buat ala2 candit

Semua gelisah nak buat spekulasi lah tu....

Kapten dan Hafiz... rilek jer...bila lah COO nak sampai nih..wal pagi dah kena seru...sib baik sampai awal

Mak buyung dari HR... gagah berdiri di barisan lelaki

Lias ngan fesyen rambut baru

edan tgh upload dari phone terus ke blog....boleh jadi paparazi nih

Opis akak tak banyak pompuan...so semua dari tender dan project dah berkumpul dan faham maksud yang cuba disampaikan oleh COO dan CFO tapi adakah semua berpuas hati.. tepuk dada tanya hati.... bye....

4 comments:

hanitamaya said...

kak kantan...
mustila kitaorg tgk camera bl amik gambo..kan kitaorg ni bg havoc blog ni..huhuhu -maya-

Yus said...

hanitamaya: yerlah tu..semedang nak candit tgk camera... lakonan biar real beb

edan said...

ko tak reti amik candid... mesti nampak nye ko nak amik gamba... huhuhu... gambar banyak aku amik.. tapi malas nak upload kat blog aku... faizul pun candid gak...

Norwanie said...

kak yus maner gambar boss baru nyer?