13 May 2009

MOTHERS DAY PRESENT

uols tahu tak akak dapat apa masa mothers day baru nih?..heheheh akak dapt tilam tau...pelik kan ...naper dalam banyak2 hadiah akak dapat tilam?...huhuhuhu adakah sebab akak ratu tidor.... tapi best tau uols...rasa selesa sangat..pastu malas jer nak bangun pagi... addy i rasa nak resign lah..I nak beristirehat kat rumah jer... Tapi Alli still i nak hantar kat Baby sitter sebab senang Akak nak berjalan2 hehehehehe...

Apa uols dapat?....


P/S: Tilam lama akak tu akak dah sedekah kat jiran akak...ingat nak buang tapi dia tanya lak kenapa nak buang sebab elok lagi so akak tanya dia nak ker? and akak dengan senang hati bagi kat dia..tak yah akak nak gi buang tilam tu jauh2 hehehehe...

3 comments:

jAjArAzAk said...

nk gmbr tilam..nk gmbr tilam..xkire! xkire!

Norwanie said...

ekekekekekek....kak yus tilam baru baru tak sakit pinggang kalo jatuh lepas buat aksi swing...:)

zuan raz said...

bestnye dapat tilam baruuuu.....