05 May 2009

REDANG ISLAND-PT5 BALIK DAA

huih.. penat akak nak hupdate blog tau... almaklumlah akak dah ada COO baru dan CFO baru.. tak leh nak lepak2 cam dulu.. okeylah tak mo citer panjang.. malam terakhir tu we all lepak kat dua resort orang lain tuk have fun..

mula-mula lepak kat Lagunaa Beach resort.. dia ada live band.. lepak minum-minum dengar lagu... Addy ngan Alli dan tidor dalam bilik.. so akak lepak ngan kawan2 bujang akak le.. Bujang sangat la tu..
Gambar Edan dan Abul.. Edan nih selepas buat kacau kat redang beach resort terus lepak ngan we all.. abih berapa banyak air coke orang dia dah bedal kat sana kot...

Semua khusyuk dengar live band.. macam dengar ceramah agama lak.. apa nih.. cheer up sikit laaa.. ke terkedu dengar akak nyayi atas stage tu.. opsss


Special guest katanyer.. alamak terlupa lirik lak.. tu lah sapa suruh akak rampas stage.. akak rasa akak nak jadi penyanyi laaa..selepas we all tutup stage tu we all pegi pulau kat Redang Beach reosrt.. kat sebalah laguna ni jer.. dia ada Beach Disco.. layan lagi.. siap berpeluh bagai menari..ada yang manri ronggeng.. ada yang manari sumazai.. ada yang just goyang kapala jer... gambar tak amik sebab terlalu liar untuk tontonan umum ...heheheheheh

pastu masing2 masuk tidor.. dah lewat pagi dah tu.. katil pun dan memanggil-manggil suruh tidor.. masuk bilik pulak ingat nak mandi tapi sejuk sangat aircond dalam bilik tak jadi mandi terus berkelubung dalam selimut.. sib baik Alli boleh tidor ngan lena walaupun tak ada puting.. dia dah buang puting tu kannn....

Pagi2 dan siap breakfast .. Rajin Edan nak kejut setiap bilik.. yer lah dia hari2 bangun kul 4 pagi..ayam kat Pulau tu pun terkejut terus tak jadi berkokok... selepas breakfast.. semua siap packing barang nak check out.. tapi ada satu bilik anak teruna ni amat lembab.. nak cukur ketiak laa.. nak cukur kaki laaa.. kalau bilik anak dara ada juga maap dia .. nih jantan semua.. kot nak pakai make up kot...

Dah sampai kat Jetty semua unload barang masing2 dan seperti biasa ada sesi bergambar kat depan kete...Edan dan Faizul dan start terima call dari opis kata server down.. heheheh padan muka.. kena wat kerja

Singgah kat kampung losong.. nak beli keropok..alang2 dan pergi terengganu kalau tak beli keropok tak sah lah pulak kan.. banyak Bapak Ayam nih borong yek.. maklumlah ada anak 6.. hehehehe.. bini sorang jer tau...

Yang lain pun sibuk beli keropok.. nak bagi souvernir... pas ni nak gi Pasar Payang lak.. tempat wajib tu.. walaupun tak beli apa2..sajer nak tgk kain dan buah tangan

Sib baik akak bawak Netbook akak tu.. boleh lak juga Edan nak up kan server kat opis dari kampung losong tu.. sambil tu makan jugak....

Masa lepak kat Kt sementara menuggu teman-teman lain yang tak abis shopping lagi.... acara bergambar memang favorite we all...

Kereta Shahriman dan Faizul...

Kereta akak dan Amir.. semua dah ready nak konvoi ke KL.. Terengganu we all pasti datang lagi.. tungguuuuuuu...

No comments: