13 May 2009

RESTAURANT TARBUS-AMPANG POINT

Pernah makan kat restoran Tarbus tak... makanan ala2 midle east.... akak sebenarnya teringin nak makan kat Saba' Cyberjaya.. kat sanan makanan ala Arab.. tapi memang best dan murah..kalau nasi dia sepanjang 1 inchi tau... puas hati... tapi jauh lah pulak..so try lah restaurant Tarbus nih.. food dia okey jer tapi portion dia sikit.. tak best lah..price dia agak mahal.. macam tak berbaloi jer..

Dua gelas Air.. nak cari gak specility macamkat Saba' tu tapi tak ader pun semua macam biasa jer...

Akak makan beriani ngan fried chiken.... akak bagi 3 bintang dari 5 bintang jer...

Nasi dia tak panjang2 macam kat Saba' tu....

Addy makan lamb kebab ker ntah apa ntah... tapi dia makan apa pun abis... sekarang nih dia kuat makan.....

Akak rasa akak suka makan kat Saba' lagi..nanti akak gi sana akak amik gambar yek... kat sana makan pun murah... Tak sabar nak gi makan kat Saba'

4 comments:

edan rashid said...

kehkehkeh... patutpun... aku biasa makan sini... dah boring pun... baik pegi saba... ala naik jelah MEX... 30 minit sampai cyber apa...

kim said...

Kt umah...atau kampung, si Addi takder chance nak perabis food....ko yg sebat

Yus said...

Edan: ha'ah semalam aku dah gian sangat aku gi saba' kul 8 malam..puas hati orang takder..

Kim: bukankah ko pun sama perabis makanan kat semanggol tu..ala tak kan tak ingat kita bukak puasa waktu Rusia..Opsss

bad said...

salam ... menarik juga tarbus ni ye... lebih kurang mcm saba' juga. selain dari saba' di cyberjaya ada juga baraka dan aljazeera, deserve mention. selamat mencuba.