05 May 2009

SECRETARY WEEK

entry yang tertinggal..hari tu sibuk gi bercuti ke Pulau Redang lupa nak citer pasal anuar zain... ala kalau remember entry gambar akak amik ngan dia tu yang membuat kan adik akak dan cousin akak jeles.. heheheh akak dah decide akak tak mo anuar zain... akak nak orang lain lah pulak.. anuar zain ramai sangat orang peluk...

Venue dia kat Sime Darby Convention Centre.. bayaran dekat 500 sorang... baik kan company akak bayar tuk 13 orang secretary... banyak tu..rasa nih last kot..maybe tahun depan takder budget...Addy sponsor akak leh?

Dia perform hari tu tak berapa best sebab mungkin dia batuk kot..so suara dia banyak control. Tapi kalau nampak dia memang macam jantan abis... buat semua makcik dan anak dara menjerit dan serbu nak menari dan cium dia.. heheh akak malas nak masuk campur... sebab akak tahu dia siapa opsssss..

Akak pun ada T-Shirt macam nih..tu yang dia nak tandatangan lah tu.... memang lah charming dia nih.. rasa macam nak bawak balik letak dalam sangkar macam pets...

Antara secretary yang hadir tema opis we all hitam dan putih...

waktu nih dah pukul 5.30 petang.. masing2 nak balik.. okey la..mals nak citer pepanjang .. tak der mood...

1 comment:

Norwanie said...

anuar zain again. jealous!