13 May 2009

SEKALI BUAH PELAM MENYERAH DIRI

sedang akak dok chating throught YM dengan skoll mate akak masa sekolah menengah masa opis hour, Lias datang dengan berkotak2 buah pelam...dia letak sekotak atas meja akak.. mula2 akak ingat buah limau..pasal apa lak buah limau bulan 5 nih.. perati betul buah mempelam lah..

Since we all dah kena grounded tak leh meeting kat luar dari opis so panggilah consultant/contractor dari serata malaysia bermeeting di opis jer.. Kontraktor nih datang dari Kangar, Perlis.. bawak naik kapal terbang nak bagi we all makan..best giler...

Alamak terbalik lak..uols tonggeng lah kepala tgk kotak nih yek.... Nama mempelam nih Harumanis..rasanyer memang manis sangat....

Akak suruh anak hayam akak yang paling bongsu kupas buah tu..sambil tu akak meneman dengan setia di tepi buah yang telah siap dikupas...hehehhe lambat lah Hajar nih.. dia kata pisau dia tak tajam..cis..esok akak bawak pisau yang lagi tajam tuk ko kupas buah yek...

Tgk tu..baju dia dah kena percikan buah.. pastu siap merengek pulak..lain kali akak bawak apron tuk ko lak yek....sesuai sangat..perut tu cover sikit..dah buncit..opsssss

Menunjukkan akak begitu berminat dengan buah pelam nih..akak sanggup tunggal kawan akak kat YM tu semata2 akak nak berposing dengan buah pelam nih...tak per dia orang tgh sessi soal jawab agama.. akak dah terror..larikkkkkkk..hehehehheh

akak tak sabar nak tunggu Hajar kupas buah tu..akak belah dua terus akak makan ngan kulit2 dia... hehehheh...opis mate akak yang lain..tgk jer yek.. Edan jangan terliur..kalau ada lagi aku simpan tuk ko.. tapi aku rasa masa aku balik tadi tinggal 3 bijik jer lagi.. yang bos aku nyer ada dalam bilik dia.. yang GM punya sure tak bagi ko....

Jumaat nih ada contractor dari sabah lak datang... apa agaknyer yang dia bawak...takper akak tunggu depan pintu..huhuhuhu

4 comments:

edan rashid said...

nak jugak nak jugak nak jugak... wakakakaka... hampeh...

jAjArAzAk said...

i mmg ada perut okayyy....sume org mengakuinyer...huuuu....*pengakuan berani mati*

edan rashid said...

dia memang suka amik gambar perut... tensen aku...

Ajonz said...

nasib baik aku x sebat smalam.. ade kat lobby sekotak.. dapat cium bau pon jadi laa... aduss.. kena gi kola perlih laa macam nih..