27 May 2009

UPDATE DARI AMPANG PUTERI

As akak type this entry pun dan pukul 10.30 pagi..Alli baru masuk tidor balik selepas makan ubat selesema..maybe ngantuk kot..tapi sebelum tu macam2 perangai yang dia buat... kalau nampak jer nurse baju biru terus diam jer.. pura2 baik lah tu..

so far dia dah beransur pulih...cuma dia tak mo makan dan minum sangat so dirp tak leh bukak lagi..nak mandi kan macam mana sebab ada wire kat tangan dia..
Lena dia tidur kat katil akak...sambil akak berblog... nak buat apa lagi akak pun dah kematu bontot duduk duduk kat katil nih..

Bantal busuk dia still tak leh lepas...marah kalau akak ak curi...akak nak curi lah basuh bantal tu...dah jadi belacan dah

Baby cot still dia tak mo tidur atas tu..malam jer baru nak..itu pun dah lena tidur..semalam dia tidur terus tak bangun sampai pagi terpaksa akak kejutkan...akak tak lena tidur sekejap2 tgk dia..takut dia tak breathing...pastu kat sini kan katil 4 bedded so baby kat belah kanan akak selalu kena kejut ngan nurse waktu malam nak bagi oxygen kot...tu yang menangis jer..kesian lah dengar..sampai tersedu2 budak tu...

Mana Addy pergi nih..tadi ada...gi amik udara lah nih..dia dah tertidur ngan Alli tadi...siap berdengkur lagi.semalam akak halau dia balik umah sebab dia berdengkur kuat sangat menggangguan tumpuan akak nak berblog....

No comments: