27 June 2009

ADEHHH ADUHAI SARAH

Akak sedih....akak suruh simpan barang akak tuk beberapa hari sebelum akak dapat benda baru... selalu akak simpan kat Delilah... tapi En Edan kata kali ini bagi Sarah pegang...tapi benda yang Sarah pegang nih selalu akak pegang sendiri...

Abih akak tengah bersedih sebab Sarah dah pergi tak kembali...Semalam adalah hari terakhir Sarah..pergi sebab genjatan Elektrik......akak bukan sedih Sarah meninggal..tapi barang akak yang Sarah pegang....akak tak dapat balik... dahlah benda tu akak simpan sejak tahun 2007 lagi...tetiba kali ini akak bagi Sarah pegang..selalu Delilah...adeeeeeh...

Sekarang akak nak salahkan Sarah atau akak nak salahkan TNB...akak rasa tak happy nak berpergian seminggu nih.....kalau akak tak cuti mesti akak tak pindahkan barang akak kat Sarah..tak kan nak salahkan cuti akak lak...

Kawan-kawan jangan ingat akak kejam.. Sarah dan Delilah tu adalah server opis akak... Delilah server projek...Sarah server personal... adeeeeh..kira Sarah nih adik kepada Delilah... Mr Edan... Why me?..Why Me?

Buat Hajar dan Eita...abaikan amanat akak sebelum akak bercuti tu..korang tak kan jumpa doc akak kat Sarah dah...Gone with the wind..pandai2 pikir buat sendiri yek...

2 comments:

edan rashid said...

dah dah... gi cuti... data tu ada... boleh recover... hahaha... dont worry be happy... makan kari... kedai pak ali... wakakaka... aaa kalau ko sampai sana.. try tanya tempat teksi kat kuah kedai nasik kandar kat situ dulu pindah mana... kedai tu memang best gila...

Yus said...

Edan..lega aku....kan ku cari segala kedai makan buat habuan citer dalam blog aku nih...ko nak cekelat yek...kalau ko tak nak aku nak beli gak sebab mana aci aku gemuk sorang