11 June 2009

ALAMAK...PECUTTTTTTT....

Akak terbangun lambat uols... anak pun akak tak hantar nursery..tu lah saper suruh pakai curtain kat tingkat bilik kaler dark blue...sah2 nampak macam masih malam lagi..Nasib baik husband akak volunter nak work from home...kalau tidak anak akak jaga diri sendiri lah yek..

Al kisah pukul 7.30 akak baru terbangun... mencicit ke bilik air..tak yah make up sambar baju apa yang sempat by 8.00 baru bertolak dari ampang..nasi baik time cuti sekolah so kereta tak banyak...sampai kat opis parking kereta ikut sempat jer...

Dan hasilnya akak ada lagi tiga minit sebelum punch card nih jadi kaler merah..fuh selamat... berapa akak bawak tadi...don't ask...hehhehehe kalau ada saman traffic nanti agak2 boleh settle ngan kawan akak tak?

Tapi ada satu masalah lagi...AKAK LAPAR........

5 comments:

Ajonz said...

hahaha..aku send post ko nih kat coo nak hahahah

edan rashid said...

ahahaha... ada 3 minit lagi.. takpe... selamat lagi...

Yus said...

Ajonz: aku tak bersalahhhhhhh..aku on time

edan: aku rasa aku nak suruh It dept bagi password ammend aku nyer time sheet..hehehehehe

Yat Ekhram said...

fuyooooooooooooooo gile gaban nak kejo masa neh.tula jol baik gak ko send kat COO tuuu..

july said...

yo dawg....awesome postss ......kongratssssss...

do check'n mine if u have time.....

http://yourmustreadtoday.blogspot.com/