19 June 2009

APA YANG MEREKA BUAT YEK

Akak bukan tadak kerja... tapi akak suka round meja orang tgk apa dorang buat..bukanya apa uols akak nak tgk ada makanan tak atas meja dorang nih.. kalau ada boleh akak pau sikit... tapi selalu jer orang letak makanan kat meja akak nih.. kes sabotaj akak nak kasi akak membersar bagai johan nih

Tempat duduk Mr K nih memang jauh ke belakang.. akak suka lepak sini sebab lebih privasi .. tak ada orang leh nampak akak... banyaknyer kerja dia... sampai tak nampak ruang dah... tak per Mr.K... hujung bulan nih claim bonus dari COO yek...

Kapten pulak steady jer buat kerja.. tapi jangan usik dia punya meja sebab dia dah set kat kepala dia kat mana dia letak document banyak2 tu.. kalau kita mintak just main capai jer dia.. so kalau Miss Eita kemas meja dia meraban dia cari dokumen tu...

Akak skoding anak hayam akak nih buat apa.. hari nih memang sibuk sebab Miss Hajar MC dua hari.. so akak tengok dia buat apa.. tgh SMS boyfriend kot....ralit jer....

Akak datang lagi sekali dari belakang dia...tengah belek IPC. Akak tengok lagi kenapa dia tengok IPC tu rupa-rupanya ada tersembunyi henpon dalam IPC... ni mesti selalu buat masa kat Universiti nih.. time lecture ajar dok main SMS...macam akak tak tahu... akak pun pernah buat tapi masa time akak henpon besar gedabak pastu line tak berapa ada macam sekarang.. kalau nak dapat line clear kena angkat sikit antena dia..hehehehe..nak cucuk orang pun boleh mati tau pakai antena tuu..

No comments: