09 June 2009

BABY SITTER ON VACATION..HOW?

Alamak akak lupa lah...besok babysitter akak..opsss..alli nak bercuti selama seminggu...16 hb baru balik....nak bawak alli bercuti sekali..akak kalau 2 hari boleh laaa..tapi Addy memang tak bagi kalau lama2...so solution dia macam mana yek..esok akak kena gi kerja..Addy pulak kena AOD start pukul 6 pagi...sure keluar rumah pukul 5 pagi...

Let me think..kalau akak hantar kat day care yang biasa akak hantar Alli kalau babysitter Alli emergency leave tu okey gak..kat situ cousin akak memang jaga budak kat situ..tapi kat kampung baru lah pulak...kena keluar rumah pukul 6.30 pagi pastu suruh cousin akak masuk kerja pukul 7.00..matilah akak buat kerahan tenaga..hehehehe... tgk cam ner yek...

4 comments:

edan rashid said...

ala... EL je... huhahahahaha... jahat sungguh suggestion aku...

Ajonz said...

bwk opis bagi edan jage.. dia kan pandai jage alli.. sumbat lam bilik sebe

Yus said...

hahahahha..edan?..nak jaga Alli tak?..aku bagi upah ko makan tengah hari..ko letak dalam bilik server sure okey...heheheh esok yek...

edan rashid said...

beku ali duk dalam bilik server weh... ko bagi jaja ngan eyta jagalah... ada apa dua babysitter dia... hehehe