09 June 2009

DATO' K DATANG OPIS AKAK

wah busy body tul akak nih kan...sebenarnya selalu gak Dato'K nih datang opis akak sebab dia ada dua projek ngan company akak..dia selalu datang tak bawak siti..kalau tidak kosong semua level nak tengok siti live and suami veteran dia kan... Kali nih dia datang bawak Alfa..selalu dia datang bawak Merc... jangan silap tengok tau...keter kaler hijau buruk macam katak pisang tu keter Edan...

Kaya kan dia banyak tuk kete dia..akak malu nak amik gambar dia in person dan akak tahu dia tak kisah kalau akak amik gambar dia..tapi nanti kawan2 opis akak pakat gelakkan akak amik gambar dia.. tak mo lah....hehehhe

2 comments:

beratpit said...

lawa tu keta hijau... bersinar2 di bawah sinaran matahari...

Yus said...

cuba ko tengok betul2..kaler cat kete dia dah mati..macam mana nak bersinar... malam jer adalah