08 June 2009

HADIAH UNTUK HANITA MAYA


Uolsss...anak hayam akak dah cukup umur...amboi2 hari besday terus amik cuti gitew...takut akak baling ngan telur yek.... tapi walaupun ko dah cukup umur (yang ke berapa yek?) akak dah siapkan hadiah cukup umur ko..tapi since ko tak der..akak publish dulu kat blog nih.. yang kecik balut pakai draft paper tu akak bagi ko..hadiah dia kecik jer..akak tak suka ngan benda tu ..tu yang akak bagi ko...hehehhehe..kalau tidak merasa ko pandang jer yek... yang besar ada gambar bear nih ada orang lain bagi...akak curi amik gambar jer...

Opsss..satu lagi kalau ko masuk opis nanti kat atas meja ko ada bunga rose tau...tu Kak Yam ko bagi kat ko..sayang dia kat ko yek.....tapi dia kata pasu tu dia nak balik...ko jangan bawak balik umah pulak....

3 comments:

edan said...

macam kenal balutan teddy bear tersebut...

hanitamaya said...

tq byk2 kat kak yus saya nih...baik la kak yus..makashih ya bagi hadiah tu..sy suker sgt..leh la sy lagi wangi dr kak yus..huhuhu...apepon thanks ya..

beratpit said...

apa da balut pakai kertas recycle. tak patut betul.