19 June 2009

JUMAAT HARI REZEKI-BREAKFAST & LUNCH

kat opis akak nih hari Jumaat banyak lah orang nak sedekah makanan.. hari nih breakfast kat PCD2..pastu makan tengah hari lak PCD2 order nasi kosong dari mamak ..Lauk bawak sendiri..concept Pot Luck lah nih.. Thanks yerk..jangan serik ajak akak yang tak malu nih...

Department akak lak..semua tunggu akak pergi dulu baru nak ikut..malu2 konon..lepas akak dah amik sepinggan bawak balik kat tempat akak barulah nak menyusul..sib baik tak habis lagi makanan...

Masa nih tengah cedok lauk dan nasi..rajin kan dema masak pagi2 nak bawak makanan ke opis..kalau akak rela order jer dari orang pastu tinggal basuh tangan makan..tapi lauk dia memang best..pandai dorang nih masak..lepas nih kalau kontrak tak renew leh bukak laa kedai makan kan..kan..kan..

Bersunguh betul makan..jap lagi nak solat..kasi chance lah guys makan dulu..girls nanti kita hadap sampai pukul 2.30 yek

Meriah sungguh...sib baik COO tak turun ..kalau tidak nampak cam kenduri kat bilik meeting level 1 nih...

Pelanggan tetap kalau ada makan2..dia dapat hidu dari tingkat tiga ker?.. tapi akak ngan Edan mamang tak tolak kalau orang ajak makan...kalau berani ajak lah lagi..dua tiga kali round akak buat lawatan kat meja tu...

tengok jer lah makanan akak nih yek..ni baru first round...waktu pagi punya breakfast lak akak tak sempat nak amik gambar..lapar sangat..bedal jer lah..tapi pagi tadi nyer kuih sedap laaaa...berketul2 akak makan...petang nanti ada jemputan ke rumah Lias lak.. jimat belanja akak hari nih...dengar kata gaji bulan nih lewat yek...so jangan abiskan duit kat dalam bank tu..selalu 20 hb dah masuk gaji tapi kali nih uols tunggu lah sampai 24 hb yek...

1 comment:

edan rashid said...

cis.... post back time... wakakaka... hampeh tul... apa2 pun... lauk dia memang superb... disebabkan aku nak gi solat jumaat tadi... makan sikit je.. kalau tak aku rembat dah...