14 June 2009

KASET LAMA...

Akak duduk rumah MIL nih tadak kerja so akak selongkar almari kazanah Addy masa dia mua2 dulu banyak lah benda2 yang dah boleh masuk museum dah.. antaranya kaset2 lama.. tak sangka lak addy nih peminat kumpulan rock yang akak tak paham apa yang depa dok nyayi tu...akak post kat sini antara kaset2 lama dia yang masih boleh pakai lagi nih..
apalah tajuk dia ..sodom? isk..tak ada nama lain ker...

Dark Angel...Ntah tengokj cover dia pun akak tak minat...apa lagi nak dengar lagu ia kann

Ni pun satu lagi kumpulan dark angel...

Sepultura yang tinggal kaset jer,...cover dia dah hilang...

Kalau akak dulu2 akak dengar Ramlah Ram...sudirman...abdullah Chik dan noraniza Idris..ala lagu cover version yang depa dok nyanyi duet..korang kalau tak caya akak boleh nyanyi lagu dia tanpa tengok lirik tau...

No comments: