30 June 2009

LANGKAWI-PART 1 DEPARTURE

Akak parking kereta kat opis akak..pastu akak gegar Rini suruh dia hantar ker Putrajaya sentral pagi-pagi buta..hehehe kul 8.30 pagi..flight akak pukul 11.00..sajer najk bertolak awal..biar awal kan..jangan kena tinggal Flight...

Alli tersangatlah lasak di dalam train...puas akak tunjuk benda2 kat luar..tapi kat luar tu bukan ada pemandangan yang cantik pun..balik-balik pokok kelapa sawit..manalah Alli nak tengok kat luar tu...

Still tak mo duduk diam-diam..rasa nak marah gak nih...

Papa pegang dia pun masih dia tak senang duduk..dia nak berjalan-jalan dalam train tu..akak takut nanti dia terjatuh lak....

Akak sampai kat airport terus bukak akak punya netbook... tapi conection dia slow lah pulak..just check blog kengkawan..dan update sikit gambar masa kat otak-otak kat tropicana dulu...

Sementara tu Alli bebas nak buat apa saja..suka hati lah dia nak baring ker..nak berlari ker... nak buat apa sahaja..

Kat free duty area banyak lak patung transformers ni..demam transformers katakan... kalau Edan ngan Faizul nampak nih...mau berguling-guling macam budak-budak dalam nih...

Sementara tunggu akak punya flight loading beg pakaian dan minyak kot...

Akak jalan dulu yek...nanti kerja kat opis tu biarlah tertangguh banyak-banyak pun takper...akak nak bermalas-malasan dulu kat sini...daaaa

No comments: