09 June 2009

LANJUTAN DARI HADIAH HANITA MAYA

Pagi nih cik hanita maya kita masuk opis tengok berlambak hadiah atas meja..ramai orang sayang kat dia yek.. yang paling tak tahan semalam celebrate dapat kek dari house mate... tu tak termasuk dapat kek dari family dia kat johor nun...dah tua2 pun nak sambut besday besar-besaran..cis....
Jeng-jeng..bersemangat dia bukak hadiah..macam budak2 sengih memanjang...balut punyalah macam tak kasi bukak..lepas wrapping paper siap dengan kertas surat khabar...

Tadaaaa..dapat wallet sembonia...akak tak dapat ker...kepada yang bagi hadiah wallet nih ..eyta pesan... dia takut termakan budi..tak yah bagi mahal2...kalau nak bagi mahal2 bagi jer kat mak hayam dia..mak hayam dia tak kesah....

Sungguh kejam eyta..dia tak bagi pun kat mak hayam dia wallet nih.. siap letak semua card bagai..ngan card membership lah kad bank lah..akak nak letak call card bos akak dia tak mo...

17 comments:

beratpit said...

umang aiiii... banyak nye kad dia... selamat pilih yang banyak slot... huhuhu

Yus said...

beratpit...
tu lah pasal...sampai santak wallet dia yang dulu..semua nak simpan..sampai kad matrik dia yang 5 tahun lepas pun ada..dia ingat dapat student rate lagi lah tu...heheheh

edan rashid said...

hmmm... pesan arwah ibu aku... kalau nak bagi... bagi betul2... biar tahan lama... bukan setakat bagi pasal terpaksa... ^_^

hanitamaya said...

ader2 jer korang nih..selagi der ruang..sumbat jer..huhuhuhu

Yat Ekhram said...

whoaaaaaaaaaaaa..wallet baru!

napa dan tak bubuh duit hantaran sekali dalam tuuuuuuuu??

Yus said...

Yattt..mana leh letak duit hantaran..depa kan tak ada apa2 cuma kawan..ehemmmm..nanti marah bf eyta kang

Ajonz said...

rezeki tuan punyer badan dapat wallet baru...

ai takkan gambo maya je ade situ gambo tuan hamba yang memberi tuh letak ler skali hahah :P

edan rashid said...

oit... jangan mengada... hampeh korang...

Ajonz said...

ai ade sahutan.. auuu... sambungg..

edan said...

kambing ko zul...

QnR said...

kad utang tu letak depan skali.. senang nak capai huhu

Yus said...

adeh..jangan kacau Eyta dan Edan..sian dema..biar AKAK SORANG YANG KACAU DEMA...Dan bila nak hantar rombongan yang ada 11 dulang tu...huarg..huarg..huarg

edan rashid said...

ahaks... korang mengong...

QnR said...

11 dulang je?? kalo dah namenye hanita alam maya paling kurang 22 dulang serba berdiri.. berbaring.. melintang dan menegak huhu tiarap je tak huhu

hanitamaya said...

kuang asam ko rini rinot!takper..nanti ko..jaga eh..aku aku saman ko...

Nusin Bin Ahap said...

Aku gak late nak baca

edan rashid said...

ko lambat sangat la nusin... ahahaha