02 June 2009

MAK AKAK MASUK HOSPITAL PULAK

adeh tak sempat akak nak bernapas sebab Alli dah keluar hospital..mak akak pulak kena admit kat Columbia Asia Puchong...lung infection...Adik lelaki dan adik pompuan akak hantar..Sebenarnya akak dah buat appointment kat Ampang Puteri pada 3/6 tapi adik lelaki akak tu nak hantar cepat buat check up..sian kat mak akak sebab batuk tak berhenti2 pastu tak makan apa2 pun..tak leh tidur sampai bengkak2 mata dia...

Esok adik pompuan akak jaga mak akak kat hospital lepas nih akak kena amik cuti lak jaga mak akak..tak per company akak ada bagi compasionate leave dua hari kalau jaga mak kat hospital...

tu lah mula2 degil sangat akak pujuk tak mo masuk kat private sebab dia kata mahal sangat.. duit tak per boleh cari tapi kalau nak tunggu gov hospital nih 9 hb june ni baru nak dapat result nyer so baik gi private lagi cepat....

Uols dah layan blog Edan?...macam2 citer tau..akak nih keje kat mana yek?akak lupa lah..akak kerja kat Prokhas ke kat BLT..confius.....

No comments: