12 June 2009

MAKAN-MAKAN HARI JUMAAT

Kat Department akak nih selalu jer ada orang nakbelanja makan.. mostly tiap2 hari jumaat ada jer acara makan2 nih.. siapa sponsor tak perlu tahu..sebab niat dia sedekah... tapi akak mesti tahu sebab akak tolong order...dan tolong invite makan kat beberapa staff.. maklumlah budget sikit..kalau jemput all staffs maunya tak cukup...

Hari ni menu dia nasi ayam.. akak ingat nak makan lunch nanti tapi semua nak tunggu akak rasmi juga pagi tu makan nasi ayam nih..akakbedal lagi sekali..nasi dia best..tapi sayang.. ayam cepat abis..nasi banyak lagi..isk..isk..dua kali akak makan..satu waktu pagi..sekali waktu lunch.. ramai gak yang turun dari account dept...best macam nih kan..makan sama2..tapi akak tgk kebanyakan yang belanja nih dari kalangan yang berpendapatan sederhana kan..yang pendapatan besar belum lagi...

Kek sumbangan dari opis mate akak Izma... dia buat kek nih khas untuk hadiah besday Eyta.. Eita lagi..minggu depan tolong lah jangan bagi dia apa2 lagi..naik geram akak tengok...

Acara memotong kek.. dua biji buah strawberi telah di cilok oleh akak dan Siti Hajar... sukalah tu ..banyak dapat hadiah.. maklumlah dah tuaaaaaaa...

Kekasih Gelap Eita nak bergambar kenangan.. akak suker tau... padan kan...padan sangat...

Akak tak tahu lah Rini nih hantu kek.. serius uols.. dia makankek macam makan nasi.. wah2.. tapi badan dia tak gemuk juga.. akak suka tengok dia makan kek ..buat akak terliur..tapi kek nih akak kurang sikit.. bak kata Yuszairi..akak suka kek Ais Krim...hehehehe macam2 kan

Orang semua dah gi solat Jumaat.. Sib baik tak jadi karaoke kat Alamanda.. kalau idak mau pukul 4 tak habis melalak lagi..

Minggu depan hari Jumaat saper nak ikut akak berkaraoke kat Alamanda tepon akak... akak nak beradu suara ngan Yuszairi...siapa yang nak jadi supporter akak....akak sponsor...tapi 2.30 kena balik lah yek..nanti kena marah ngan COO...daaaa

4 comments:

edan rashid said...

aku bangkang statement padan tu... ahahaha...

Ajonz said...

time kasih kerana menjemput.

hanitamaya said...

aku saman gak kak yus nih...ader2 jer nak kenakan sy ek..dia tu yg birah nak amik gambo dgn sy taw.sy hhmm biasa la mls nak rebut2 dgn hajar..kang jd isu lak..huuhuu sowi ja...kak yus yg ajo ckp cmni...hihihihi

edan rashid said...

saman saman... kita saman sama2... ngahahahaha