01 June 2009

MALAS NYER

Hari nih hari Isnin..akan masuk kerja hari ni after 5 days on leave..company akak bagi cuti free dua hari sebab Alli masuk wad dan hari Jumaat lepas akak amik EL... masuk hari sabtu dan ahad total 5 hari akak tak datang opis..Sib baik ingat lagi jalan ke opis akak yek...

Seperti biasa masuk kerja akak ingat boss akak outstation hari nih so ada lah masa akak buat kerja yang tertangguh dari hari Rabu lepas..tengok2 dia ada kat opis nak bertolak ke Penang petang nih...alamak kat atas meja setimbun kerja....memang tak best

Strugle nak siap kan kerja nih... rasa nak berhenti kerja pun ada..duk umah jaga Alli...weh akak penat nih...sib baik hari selasa bos akak kat penang lagi so boleh akak buat filling kat bilik dia yang dah laaaaaaaaaama tak buat....cepatlah hari Jumaat tak sabar akak nak jumpa sabtu dan ahad..

No comments: