13 June 2009

MEE UDANG KAMUNTING

Syok nyer akak kat Taiping nih..Alli tak mo berenggang ngan Tok dia...akak ngan Addy apa lagi..dah lama tak merayap malam2 berdua...kalau akak pegang tangan addy ker..peluk Addy masa jalan...budak kecik tu jeles...

Akak pegi makan2 mee udang kat kamunting...gerai dia kat belankang the Store kat kamunting tu..bukak petang sampai malam jer kot...
Orang tak putus-putus datang tau...akak dah makan kat sini sekali dulu..pastu akak berebut ke toilet ngan Addy malam tu... kali ni akak tak serik2 jugak..tengok lah kalau akak berebut lagi toilet ngan Addy malam ni ke tidak...

Mee dia simple jer..tapi udang dia besar-besar dan fresh..keras jer kulit dia.. pastu akak ceduk2 dapat udang..ceduk lagi dapat udang...mee dia ada lah sikit...so bukan mee udang lah nih...kita panggil udang mee..sebab nampak ada udang jer...

Tengok kah bersepah meja akak ngan Addy..makan macam gorila...dah saiz pun dah rupa gorila...setakat nih tak sakit perut lagi....

Akak dah siapkan entry untuk besok..schedule to publish pukul 8.30am...10.30am..sebab esok akak tak leh pakai internet..sebab Addy nak guna buat kerja dia...dia cari makan maaaaa...akak kena beralah...

1 comment:

Ajonz said...

demm aku nak balik kg kat parit buntar laa cam nih leh malam layan mee udang. lame dah x kena.. pagi leh layan gulai ikan semilang