13 June 2009

NUFFNANG ADD DAN HARI REHAT AKAK

Hai akak sedang bersiaran dari Taiping...wah kat sini panas terik tapi tak ada jerebu macam kat KL..kepada yang ada kat KL lagi selamat menghirup udara jerebu...akak sedang berguling-guling berehat....
akak surf blog edan dan ada nuffnang..akak surf blog faizul pun dan ada nuffnang add..benci tul akak ..akak nih kalau pasal coding memang lah amaaaaaat lembab....so akak gegar Addy suruh betulkan akak nyer coding nuffnang....kalau tidak akak merajuk..akak dah buat sendiri tapi tak berapa jadi... so hari dia godek2 lak akak nyer coding...

Wallaaa... akak dah ada advertising dari nuffnang...so sekarang misi akak macam mana nak suruh kawan2 akak click kat advertising nih...silalah sila yek...jangan malu2..kalau uols sayang akak sila click kat banner tu or mana2 iklan yang uols nampak...akak sayang uols...support me please....

sementara tu mari kita check dulu apa Alli buat..dah lah semalam tidor lambat dok bergurau ngan Tok dia..sekarang ni main kat tangga lak...Di sebabkan status akak sebagai manantu tunggal merangkap menantu hantu..akak dapat green pass tuk bersenang lenang di dalam rumah dari pagi sampai malam..hehehhe

Penat anak bujang nih main tangga rehat jap kat situ...status dia pun sekarang cucu tunggal MIL akak...heheheheh...nak kena cari adik dia nih..makin manja akak tengok....

Aktiviti akak seharian.... bangun breakfast..hupdate blog...pastu godek coding..pastu guling lagi..nak tunggu lunch hour lak....kan akak kata akak ada Green pass hari nih tuk bersenang lenang.......akak nak bawak MIL akak balik umah akak lah...baru akak dapat green pass setiap hari ....fuh....

3 comments:

edan rashid said...

ahahahaha.... kan aku sudah bilang suruh je addy buat... ahahahaha... senang citer...

Yus said...

tapi dan duit aku tak naik2..pastu iklan tu kadang2 ada..kadang2 tadak...mushkil aku....aku kat syurga sekarang nih....ko tak dating?

edan said...

iklan tu memang cam tu... kdang2 ada kadang2 tak... dia dalam tempoh seminggu... atau lebih.. ada timeline dia... nanti ko nampaklah... ngahahaha... dating ngan sapa? banyak la ko...