18 June 2009

PENAT DAN BORING

Akak ada banyak entry lagi nih.. tapi akak penat sesangat.... penat lah mental dan fizikal... manpower tak cukup... kalau one down dah tak leh nak cover..

Pernak dengar seorang sahabat akak kata.. kalau kita ada lima orang, kerja macam lima orang.. kalau kita ada seratus orang, kerja macam seratus orang... tapi kenapa akak rasa ada 3 orang tapi kerja macam 6 orang...

Akak penat..jangan banyak soal soalan tak perlu hari nih... duduk diam2.. akak bukan jaga semua orang.. kalau orang yang nak di tanya tak ada depan mata jangan nak tanya akak pergi mana.. bila balik..buat apa... akak malas nak layan... duduk senyap2 tunggu orang tu ada baru tanya okey... ngertiiiii.... kalau tanya nak ajak bergosip jangan lupa panggil akak.. heheheh .. bye

2 comments:

Norwanie said...

siapa org yg pernah berkata tu yek? :)

edan rashid said...

ngahahaha... boring main bowling...