14 June 2009

QUICK UPDATE..

Hai..akak hijack notebook addy sebab dia tengah dalam bilik air..gelisah tul akak kalau tak ada internet connection nih.tu lah pasal kat rumah ada dua connection supaya tak ada orang yang bermasam muka...tak kisah lah sebulan bayar sampai RM200 bill tuk internet sajer..satu streamyx dan satu lagi celcom broadband supaya boleh bawak sampai ke Bukit Merah, Semanggol tak ada problem..

Kalau amik yang combo yer celcom broadband cuma cover sampai 345kb jer mana cukup....

Okey lah dah keluar pulak Mr Addy dari bilik air..Owh akak akan bertolak dari Taiping pukul 3 petang nanti..harap2 tak banyak lah kereta kat jalan raya...akak bawak balik MIL akak sekali...seronok tul akak ..boleh rehat lelama kat rumah...Alli dah ada kawan baik..heheheh

Kat Taiping panas sangat uols....baru nih lah nak start hujan..cisssss...berlengas akak nih...

No comments: