21 June 2009

SECOND HAIR CUT

Kebetulan selepas makan kat Rasa Mas Carrefour ampang..nampak lak kedai gunting rambut nih..akak tengok rambut Alli dah panjang..tapi Addy still tak mo potong rambut bahagian belakang Alli..katanya nak simpan panjang..

Kedai nampak simple..tak pernah try pun RM12.00 sekali gunting

Kali nih hairdrasser Alli guys..so Alli tak berapa nak birah sangat..dok pandang jer cermin..tapi akak kena duduk sebelah dia lah...

sekejap-sekejap tengok kat belakang..nak cari tok dan papa dia..

Sambil tu nak main ngan kereta yang tempat dia duduk tu...

Setelah siap..dah hensem... siap tengok muka dia kat cermin tu..pandai tul bergaya budak nih...lepas tu jenih tak nak turun dari kereta tu...terpaksa lah akak paksa dia angkat terus dari seat tu...

No comments: