28 June 2009

SEMBANG-SEMBANG AT OTAK-OTAK

Hari Sabtu memang busy tul lah akak...penat tau...sebab esok dah nak bertolak ke Langkawi..satu mende tak packing lagi..Nasib baik Addy tak kerja hari ni..akak nak check-in thru Web site tadak printer nak print out border pass..so akak pergi ke office..nak check Sarah tu jugak...akak nak tengok ada back up kat desktop tak...sib baik ada..lepas check in bagai akak bertolak ke Alamanda..addy nak beli back pack...dapat juga dia pau akak 300...tak per nanti akak mintak balik...

Pukul 5 lak akak bertolak ke Tropicana Mall..ada sembang-sembang session ngan my former Bainunian..lama dah tak jumpa dorang..Tetiba Addy nak ikut sekali sebab Eileen ngan Kim ada sekali...
Akak sampai agak lewat..maklumlah sibudak kecik nih nak ikut sekali...tapi memang kacau mood betulah...langsung tak mo berenggang ngan mama dan papa..so mama tak leh join nak sessi gosip bergosip nih..akak cuma dengan hujung pangkal jer..topic langsung akak tatau...

Ramai gak yang turn out..biasalah acara santai-santai jer..tadak yang formal invitation..saper2 rasa nak joint di persilakan..tapi habis berkecah kedai tu di buat oleh akak dan rakan-rakan...

Dianah dan Romy khusuh dengar kelentong dari Aidee bagaimana nak mengekalkan bentuk badan yang kerempeng..cara-cara menyembunyikan lemak2 yang berlebihan..agaknyer laaa

Aidee: Macam nih yek kawan-kawan..kalau kita nak kurus segeralah makan herbalife...

Ismi: Berapa trip aku kena makan kalau bacan macam aku..

Ain: tak yah herbalife..ko amik jaga anak twins aku tu...sure sebulan ko kurus

Mak ai..khusyuk makan tu..sampai penuh meja..rentikan lah kisah tragic nak kurus tu...

Tiba tang bayar..alih2 member akak dah bayar..terima kasih yek En Ambia Putra... murah rezeki ko..kalau ko datang opis akak lagi akak tak leh terima belanja ko ..sebab ko kontraktor...opis akak tak benarkan akak makan ngan kontraktor...

Dari Kiri: Eileen, Ismi, Aidee, Akak..hiks

Gambar nih akak cilok dari blog Ismi... gambar nih masa akak form three kot..akak pun dah lupa..kenapa akak post gambar nih...sebab nya adalah gambar di bawah..heheheheh jangan gelak yek....

Selepas 18 tahun.....masih okey lagi kann..Eileen mother of three... Ismi still available..Aidee mother of one son dan akak mother of one son jugak...standard laaaa...ada perubahan SIKIT...heheheh...Cikgu Farah Eileen juga yang dah bertudung..yang tiga lagi tu bila yek...larikkkkkkk....

No comments: