18 June 2009

SEPETANG SELEPAS MENUAI ....

Cuba teka saper datang opis akak ?..bukan artis lah..tapi pengumpul beg dan kasut jenama mewah..original tau..hehehhe Wanie lah saper lagi..ex opis mate akak...sajer nak melawat ..singgah lepas balik dari site kat morib....
Kaedahnya akak nih dah janji ngan dia nak makan kat mamak oren petang lepas balik kerja...tapi terlambat lah pulak..sebab bos akak dok sibuk bagi kerja lepas pukul 5.30 petang..dah lah hari nih akak sibuk tahap gaban..sampai akak rasa nak import patung hindu kat batu caves tu tolong buat kerja..sebab patung tu ada banyak tangan..akak ada sepasang tangan jer...dah lah staff tak cukup...staff baru tak dengar khabar berita...memo dah banyak kali hantar...

Kelas tak beg tangan dia?..mahal tuuuu..jena cole haan..heheheh akak nak juga lah beg macam tu..boleh isi diapers Alli kan...alasan lagiiii...

sama besar ngan beg akak...beg akak jenama murah jer ..nine west...wanie sampai terpaksa jemput akak kat opis sebab dah lama dia tunggu akak tak turun-turun lagi...jemputan lain dah lama hadir..nak buat macam mana..akak sayang betul nak tinggalkan akak punya meja..nak2 kerja akak tu..nanti kalau orang lain buat akak tak der kerja lak..kena buang saper yang susah...

Pengerusi tetap kedai mamak...Lias ngan Shah nih kalau akak makan kat mamak mesti dengan dia..yer lah lias pun dah kata dia tak anggap akak macam pompuan...depa nih kalau bercerita macam akak nih lelaki sama...semua main lepas jer...tak per akak memang wanita sejati...

Tersengih wanie dapat makan roti nan ngan kari kambing...sian dia..akak tengok sejak keje kat tempat baru nih makin kurus...tu akak nak bagi dia makan cukup2..kalau roti nan tu letak cheese banyak2 sikit..tak per biar bayar lebih,.asalkan kita memBESAR dengan gembira..ngertiii....

Rakan sumo akak...Edan nih best kalau jadi tempat shoulder to cry on...serius uols..dia nih memang jejaka yang amat perihatin....single lagi yek..hati maaaaaaaayak baik....ada yang sudi..?

Kalau minat kat Edan tinggal komen kat entry nih yek...kalau nak bagi gambar email ker gmail akak yer..nanti akak akan shortlist candidates tuk edan....kena pilih yang baik2 sebab Edan nih limited Edition...hehehhee..larikkkkkkk

5 comments:

edan rashid said...

ah.... yelah tu... single but not avail... tooooo complicated to handle... dah macam spastik dah...

Norwanie said...

kak yus ni jgn ler promosikan wanie plak. kak yus tu kalo nak beg....LV pun boleh beli dgn duit elaun dia. saja jer dia nak low profile... ekekekek.

Norwanie said...

tapi makan roti nan cheese tu mmg best...yummy. nanti lepak lagi kay!

yantysamsul said...

akak ngn edan tue dah mcm adik beradik kembar..larikkkkkkkk jugak...

Yus said...

woitttt.. adik..nak akak stop bagi barang2 free gift ker? babab kang...