19 June 2009

TOLONG AKAK YE..HELP ME PLS

Akak nih kan blogger yang tak berbayar... kalau uols rasa nak suruh akak cerita hal peribadi yang tak der best mana buat bacaan ringan uols boleh lah masuk-masuk atau click kat iklan tu buat modal akak menulis...kalau tidak akak nak merajuk buat blog nih private...so korang tak leh baca..heheheh

ini dah kira macam peras ugut yek..Edan shadapppp..jangan nak celah bedah kat sini..heheheh

pertolongan uols akak dahulukan dengan ribuan terima kasih..sayang uols....

1 comment:

edan said...

ahahaha... tapi iklan ni dia suka keluar waktu pagi buta je... hampeh betul...