10 June 2009

WHAT HANITA MAYA DAPAT HADIAH LAGI?

Akak dah try tadi....akak suka rasmikan barang..sib baik akak tak bawak towel tadi kalau idah sure semerbak akak kat opis...btw nih adalah Shower Gel

Sukalah tu....tak per akak dah hantar calender kat kawan akak dah...bagus Kamal kan...

Akak jeles nih.. berapa banyak dia dapat hadiah tahun nih...kenapa tak leh simpan hadiah tu tuk tahun depan ker....isk..isk..Kenapa ?..Why..?

Tak per akak akan kirim calender kat semua orang yang dalam opis akak nih tarikh hari jadi akak supaya semua orang ingat.. remember akak bagi tarikh satu hari lebih awal supaya besok datang opis dah ada hadiah..

Kalau akak nak buat drama sikit macam Eyta leh gak... hari besday apply cuti..esoknyer datang opis buat-buat terkejut macam terharu laaa.. akakpasti lakunan akak akan lebih live..heheheh

P/S: sebenarnya kamal bagi nih akak tahu... kalau nak cari staff susah kan..why not bagi Eyta hadiah pastu boleh buat kerja untuk team u kannn..hehehehe..larikkkk..ampun kamal...

2 comments:

jAjArAzAk said...

part b'lakon tu xtahannnn...hahaha...
patut amik gmbr r k.yus time tuh..ade evidence br best sket...hihi

n plg best ape tau..org yg hntr reminder tuk b'day die thn dpan tuh..sdar2laa...takut dtg2 ofis xde hadiah lsg ats meja..xpsl2 meroyan plak kang..

edan rashid said...

ahahaha... biar dia.. kia buat buat lupa je nanti...