15 July 2009

AKAK BUSY LAH

Akak tak tipu..serius tau..balik dari cuti hari tu akak ingat akak boleh rileks...mak ai bersusun kerja dah menunggu akak habiskan.. pulak tu akak ingat report tu dah siap lah di update oleh manager akak..nan ado pun..silap besar lah kalau akak leh terus buat kerja akak...

Akhirnya akak kena start dari mula balik...dah tu kalau akak cuti kerja tu terus gak bercuti... nak tak nak terima dengan hati terbuka dah memang kerja akak..tak per..lepas nih akak siap hantar reminder kat depa kalau akak cuti ...akak kan dah ada lenovo....akak tak dapat laptop free macam orang lain.. tu pun ada yang tak cukup satu laptop free...nak juga dua...kerja tak jalan gak..

Sambil muncung mulut akak siapkan kerja..abihlah kedut seribu muka akak nih..walaupun umor akak baru 20 something dah nampak tua sebab buat kerja opis nih...

Kesusahan akak lak...tonner printer akak dah habis..terpaksa akak gi tingkat tiga guna photostate colour pastu buat muka tak bersalah print 6 copy..satu copies lak ada 80 muka surat....sure HRA dept bising maintenance tinggi bulan nih...hehehhe...bos bila akak nyer printer baru boleh dapat yek?..tu diahhhh habis tonner tukar printer gituew....akak buat kerja nih sampai kul 9 malam tau..nak print curi-curi..kalau siang hari ramai sangat tengok akak wat apa kat mesin photostate kaler tu....

3 comments:

Ajonz said...

dapat pc baru xmo letak credits ka hahahah

edan said...

tulah pasal... sedap sangat la tu buat kerja ngan pc baru....

Yus said...

entry komputer baru hadiah dari ICT akan menyusul..hehehehhe...aku balik awal laaa..nih back dated entry....